Oppo Reno primeşte un teaser video care face aluzie la super zoom-ul său 10X (Video)

672 ori
<b>Oppo Reno primeşte un teaser video care face aluzie la super zoom-ul său 10X (Video)</b>Oppo Reno îşi continuă seria de teasere înainte de debutul de pe 10 aprilie, de această dată cu un clip video de 30 de secunde. Acest promo face aluzie la capacităţile multimedia ale telefonului, dar şi la camera cu zoom 10X

Oppo Reno îşi continuă seria de teasere înainte de debutul de pe 10 aprilie, de această dată cu un clip video de 30 de secunde. Acest promo face aluzie la capacităţile multimedia ale telefonului, dar şi la camera cu zoom 10X.

Oppo a prezentat la începutul anului un mecanism revoluţionar în formă de periscop, care permite atingerea unui zoom 10X pe camerele de pe telefoanele mobile, fără a folosi un modul foto protuberant. Oppo Reno pune în aplicare acel concept şi nu m-ar mira că tehnologia să fi ajuns şi pe Huawei P30 Pro.

 Recent am aflat că Oppo Reno va avea pe lângă versiunea flagship cu procesor Snapdragon 855 şi o variantă midrange cu procesor Snapdragon 710. În teaserul video cel nou vedem cum este îndesat un obiectiv foto uriaş în camera acestui device şi cu un dragon (aluzie la Snapdragon) este prins în interiorul telefonului. Handsetul va avea şi o versiune 5G şi va veni cu un ecran cu un screen to body ratio uriaş, de peste 93%.

Se pare că Reno este de fapt o serie de produse, care ar putea fi externalizată din Oppo, după model Redmi din Xiaomi şi Honor din Huawei. Versiunea 5G va avea 12 GB RAM, iar cea 4 GB 8 sau 10 GB, se pare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×