Prețurile lui Oppo R9 și R9 Plus, confirmate acum și de către panourile publicitare plasate în fața magazinelor

1.505 ori
<b>Prețurile lui Oppo R9 și R9 Plus, confirmate acum și de către panourile publicitare plasate în fața magazinelor</b>Oppo R9 și R9 Plus sunt două smartphone-uri mult așteptate de către public, modele ce vor debuta &icirc;n cadrul unui eveniment programat pentru data de 17 martie. Pe l&acirc;ngă specificațiile acestora, de cur&acirc;nd am aflat și prețurile de...

Oppo R9 și R9 Plus sunt două smartphone-uri mult așteptate de către public, modele ce vor debuta în cadrul unui eveniment programat pentru data de 17 martie. Pe lângă specificațiile acestora, de curând am aflat și prețurile de comercializare, acestea fiind confirmate astăzi și de unele panouri publicitare afișate în magazinele din China.

După cum aflați anterior, Oppo R9 va costa 383 dolari, iar R9 Plus 460 dolari, fiind vorba despre versiuni cu 64 GB spațiu intern de stocare și 4 GB memorie RAM. În cazul în care 64 GB nu sunt suficienți, producătorul vine și cu ediție de 128 GB doar pentru uriașul phablet R9 Plus ce adoptă o diagonală de 6 inch.

Prețurile lui Oppo R9 și R9 Plus, confirmate acum și de către panourile publicitare plasate în fața magazinelor

Aparent, modelul de 5.5 inch va opta pentru un senzor foto de 13 megapixeli, iar cel de 6 inch pentru o cameră foto principală de 16 megapixeli. De asemenea, pentru captura selfie vom avea la dispoziție un senzor de 4 megapixeli care promite imagini la o rezoluție de 16 megapixeli grație tehnologiei de interpolare. Cele două noi modele vor veni aparent în 9 culori diferite!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×