Xiaomi Pocophone F1 va primi filmare slow mo la 960 FPS şi Night Mode cu următoarea actualizare

1.126 ori
<b>Xiaomi Pocophone F1 va primi filmare slow mo la 960 FPS şi Night Mode cu următoarea actualizare</b>Xiaomi Pocophone F1 este câştigătorul anului 2018, dacă ne gândim strict la raportul calitate/preţ. Telefonul costă doar 300 de dolari în India şi oferea procesor Snapdragon 845, iar pe final de 2018 ajungea la 1199 lei şi pe plan local

Xiaomi Pocophone F1 este câştigătorul anului 2018, dacă ne gândim strict la raportul calitate/preţ. Telefonul costă doar 300 de dolari în India şi oferea procesor Snapdragon 845, iar pe final de 2018 ajungea la 1199 lei şi pe plan local (la magazinele Auchan). Ei bine, azi aflăm că se pregăteşte de o actualizare care îi va aduce câteva funcţii de flagship veritabil.

Prezentat vara trecută şi ajuns rapid în România, handsetul primea MIUI 10 sub formă de beta recent, cu suport pentru MultiROM şi multiboot. Am văzut şi portări de Google Camera cu Night Sight pe el la final de 2018. Ei bine se pare că viitoarea actualizare de software va sosi oficial în câteva săptămâni. Luna viitoare vine o versiune stabilă, care aduce filmare slow mo la 960 FPS şi Night Mode.

Mai vine şi cu optimizări ale bateriei, bug fix-uri şi cel mai nou security patch. Tot în perioada următoare telefonul va primi o actualizare care îi va permite să filmeze în 4K la 60 FPS, după ce va avea parte de certificarea Widevine L1. Pocophone F1 primea în decembrie o versiune stabilă de Android Pie, cu Adaptive Battery, Digital Wellbeing şi Adaptive Brightness.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×