Oppo își continuă expansiunea în Europa; După Marea Britanie ajunge în Polonia și Turcia

1.144 ori
<b>Oppo își continuă expansiunea în Europa; După Marea Britanie ajunge în Polonia și Turcia</b>Firma chineză Oppo își continuă extinderea pe plan european și la doar câteva zile de la intrarea pe piața din Marea Britanie iată că produsele companiei ajung oficial și în Polonia, respectiv Turcia. În aceste țări se vând pentru

Firma chineză Oppo își continuă expansiunea pe plan european și la doar câteva zile de la intrarea pe piața din Marea Britanie iată că produsele companiei ajung oficial și în Polonia, respectiv Turcia. În aceste țări se vând pentru început 4 smartphone-uri din portofoliul actua, fiind vorba despre Oppo AX7, Oppo RX17 Pro, Oppo RX17 Neo, respectiv Oppo Find X - flagship-ul cu mecanism slider.

Atât în Polonia cât și în Turcia au fost deschise site-uri locale Oppo.com de unde cei interesați pot afla detalii despre produsele căutate și sta la curent cu noutățile pregătite de către companie. În Polonia a fost adus totodată și modelul Oppo Find X Lamborgini Edition, smartphone-ul în ediție exclusivă care oferă și încărcare SuperVOOC la 50W.

Pentru perioada următoare chinezii pregătesc noi smartphone-uri pentru debut, un exemplu fiind Oppo R19 care va opta pentru o cameră selfie periscop. De asemenea, pe data de 23 februarie cei de la Oppo au programat un eveniment de presă în Barcelona unde este așteptat un prototip de smartphone cu zoom hibrid 10x.

Cât despre programul de expansiune, ținând cont de ritmul alert la care se întâmplă acesta, nu ar fi exclus ca într-un an sau doi să vedem și o filială Oppo România.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×