Samsung pregătește lansarea locală a lui Samsung Galaxy Note 4 pentru data de 16 octombrie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.644 ori
<b>Samsung pregătește lansarea locală a lui Samsung Galaxy Note 4 pentru data de 16 octombrie</b>După ce am avut ocazia să îl vedem în cadrul show-ului IFA 2014 din Berlin, iată că astăzi la o lună de la anunțul oficial, Samsung Galaxy Note 4 va fi lansat și la noi pe plan local alături de smartwatch-ul Gear S în cadrul unui eveniment ce...

După ce am avut ocazia să îl vedem în cadrul show-ului IFA 2014 din Berlin, iată că astăzi la o lună de la anunțul oficial, Samsung Galaxy Note 4 va fi lansat și la noi pe plan local alături de smartwatch-ul Gear S în cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 16 octombrie în București.

Din câte bine știm, acest nou phablet a celor de la Samsung vine la pachet cu specificații de ultimă generație, printre acestea regăsindu-se un panou Quad HD de 5.7 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 de 2.7 GHz, 3 GB memorie RAM și o cameră foto de 16 megapixeli.

Totodată, ni se oferă și o serie de funcții pe care le regăsim și pe flagship-ul Galaxy S5, și anume un senzor pentru amprente, respectiv un senzor pentru puls. De asemenea, Note 4 vine și cu noua generație a stylus-ului S-Pen ce oferă acum o mai mare precizie în utilizare. în rândurile de mai jos puteți regăsi o serie de prețuri pentru Note 4 la diverși retaileri:

Prețuri Galaxy Note 4:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×