Vești rele pentru producătorii chinezi de smartphone-uri! Livrările vor scădea cu 8.2% în primul trimestru al anului

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 932 ori
<b>Vești rele pentru producătorii chinezi de smartphone-uri! Livrările vor scădea cu 8.2% în primul trimestru al anului </b>După ce am aflat cum au stat vânzările de smartphone-uri în China pe parcursul anului trecut, astăzi este momentul să aflăm predicții pentru trimestrul 1 din 2019. O estimare realizată de către Digitimes Research scoate la iveală

După ce am aflat cum au stat vânzările de smartphone-uri în China pe parcursul anului trecut, astăzi este momentul să aflăm estimări pentru trimestrul 1 din 2019. O estimare realizată de către Digitimes Research scoate la iveală faptul că producătorii chinezi de smartphone-uri vor livra în acest prim trimestru al anului cu 8.2% mai puține terminale la nivel global, față de aceeași perioadă din 2018.

Livrările aflate în scădere ar fi puse pe seama încetinirii exporturilor din această perioadă a anului și a cererii domestice care va rămâne slabă. De asemenea și războiul economic cu SUA a început să aibă un cuvânt de spus asupra activităților economice și să contribuie la reducerea încrederii din partea consumatorilor în produsele ce vin din China, în cazul de aici smartphone-uri. 

Suntem informați că în ultimul trimestru din 2018 Huawei a reușit să înregistreze o creștere a livrărilor de smartphone-uri, cu 12 milioane unități mai mult decât în trimestrul 4 din 2017, asta grație telefoanelor Mate 20 și a suportului patriotic venit ca urmare a problemelor întâmpinate de către companie.

Xiaomi pe de altă parte a avut parte de o scădere a livrărilor cu 4 milioane unități de la un an la altul, deprecierea majoră venind din India aparent. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×