Vești rele pentru producătorii chinezi de smartphone-uri! Livrările vor scădea cu 8.2% în primul trimestru al anului

978 ori
<b>Vești rele pentru producătorii chinezi de smartphone-uri! Livrările vor scădea cu 8.2% în primul trimestru al anului </b>După ce am aflat cum au stat vânzările de smartphone-uri în China pe parcursul anului trecut, astăzi este momentul să aflăm predicții pentru trimestrul 1 din 2019. O estimare realizată de către Digitimes Research scoate la iveală

După ce am aflat cum au stat vânzările de smartphone-uri în China pe parcursul anului trecut, astăzi este momentul să aflăm estimări pentru trimestrul 1 din 2019. O estimare realizată de către Digitimes Research scoate la iveală faptul că producătorii chinezi de smartphone-uri vor livra în acest prim trimestru al anului cu 8.2% mai puține terminale la nivel global, față de aceeași perioadă din 2018.

Livrările aflate în scădere ar fi puse pe seama încetinirii exporturilor din această perioadă a anului și a cererii domestice care va rămâne slabă. De asemenea și războiul economic cu SUA a început să aibă un cuvânt de spus asupra activităților economice și să contribuie la reducerea încrederii din partea consumatorilor în produsele ce vin din China, în cazul de aici smartphone-uri. 

Suntem informați că în ultimul trimestru din 2018 Huawei a reușit să înregistreze o creștere a livrărilor de smartphone-uri, cu 12 milioane unități mai mult decât în trimestrul 4 din 2017, asta grație telefoanelor Mate 20 și a suportului patriotic venit ca urmare a problemelor întâmpinate de către companie.

Xiaomi pe de altă parte a avut parte de o scădere a livrărilor cu 4 milioane unități de la un an la altul, deprecierea majoră venind din India aparent. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×