Noi imagini detaliate cu ASUS Nexus 7 2, acum cu wallpaper nou și camerele clar vizibile

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.563 ori
<b>Noi imagini detaliate cu ASUS Nexus 7 2, acum cu wallpaper nou și camerele clar vizibile</b>După ce am văzut 2 imagini de presă cu Nexus 7 2 publicate de @evleaks, acum aruncăm o privire asupra unei galerii detaliate cu nouă tableta, care scoate în evidență un nou wallpaper și camerele sale. &nbsp; Vă reamintesc că Google are un...

După ce am văzut 2 imagini de presă cu Nexus 7 2publicate de @evleaks, acum aruncăm o privire asupra unei galerii detaliate cu nouă tableta, care scoate în evidență un nou wallpaper și camerele sale.

Vă reamintesc că Google are un eveniment programat pentru mâine, 24 iulie, în cadrul căruia îl așteptăm pe acest model să devină oficial. Remarc acum că în aceste imagini tableta înlocuiește wallpaper-ul lui Android 4.2 cu cel de pe Android 4.3. Camerele duale, de 1.2 MP în față și 5 MP în spate sunt acum în mod clar vizibile, ca și LED-ul pentru notificări.

Noi imagini detaliate cu ASUS Nexus 7 2, acum cu wallpaper nou și camerele clar vizibile

în plus, ora menționată pe ecran, 4:30 este un indiciu cu privire la prezența lui Android 4.3 pe acest device. Observăm și difuzoarele stereo ale tabletei, o promisiune de acustică excelentă și mai aflăm că la interior se afla un CPU quad core de 1.5 GHz (încă nu e clar dacă Snapdragon S4 Pro sau Snapdragon 600). Se vede și că spre deosebire de Nexus 7, care funcționa exclusiv în portrait în homescreen-uri, acest model permite și utilizarea în landscape.

The New Nexus 7

New Nexus 7

Va avea succes acest produs?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×