Rata de adopție a lui iOS 7 ajunge la 90%, În vreme ce KitKat e sub 10% (cifre Mixpanel)

Autor:  | Publicat în:  Statistici 791 ori
<b>Rata de adopție a lui iOS 7 ajunge la 90%, În vreme ce KitKat e sub 10% (cifre Mixpanel)</b>Mixpanel este o firmă de analytics pentru mobil, care a publicat câteva cifre cu privire la rata de adopție a lui iOS 7, dar și a lui Android KitKat. Se pare că iOS 7 a fost adoptat în proporție de 90%, în vreme ce Android 4.4.x e disponibil pe...

Mixpanel este o firmă de analytics pentru mobil, care a publicat câteva cifre cu privire la rata de adopție a lui iOS 7, dar și a lui Android KitKat. Se pare că iOS 7 a fost adoptat în proporție de 90%, în vreme ce Android 4.4.x e disponibil pe mai puțin de 10% dintre terminalele analizate.

Procentul real pentru Android KitKat e în jur de 8%, iar problemă mare aici e fragmentarea. în vreme ce Apple își produce singura terminalele și furnizează imediat actualizările, la Android sunt "câte bordeie, atâtea obiceiuri", după cum zice proverbul. Fiecare producător de telefoane are propria sa dată de update, unii suferă de întârzieri, iar uneori sunt de vină și operatorii de telefonie.

Rata de adopție a lui iOS 7 ajunge la 90%, În vreme ce KitKat e sub 10% (cifre Mixpanel)

iOS 7.1 a generat 31% dintre vizitele înregistrate de Mixpanel din 10 martie (data de lansare a acestui iOS) și până azi. 29% din vizite au fost generate de terminale cu iOS 7.0.6, semn că utilizatorii de iDevice-uri sunt conștiincioși la actualizări. Va reuși vreodată Android să regleze acest aspect și să capete o reputație bună la acest capitol?

iOS vs Android

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×