Oppo Find 7a disponibil acum prin precomanda cu accesorii la pachet; Costa 399 de euro!

2.158 ori
<b>Oppo Find 7a disponibil acum prin precomanda cu accesorii la pachet; Costa 399 de euro!</b>Oppo a lansat cu 2 săptămâni în urmă mult așteptatul flagship Find 7, disponibil în 2 versiuni, una Full HD și una cu ecran QHD. Ei bine începând de azi, Oppo Find 7a, varianta Full HD este disponibilă la precomanda și în Europa costă 399 de...

Oppo a lansat cu 2 săptămâni în urmă mult așteptatul flagship Find 7, disponibil în 2 versiuni, una Full HD și una cu ecran QHD. Ei bine începând de azi, Oppo Find 7a, varianta Full HD este disponibilă la precomanda și în Europa costă 399 de euro.

Cei care comanda handsetul vor avea parte și de câteva accesorii foarte atractive la pachet. Precomenzile le aduc clienților un accesoriu Easy Cover printre altele, care aduce cu o husă LG Quick Windows sau Samsung S View. în plus, vine la pachet și o baterie extra de 2800 mAh, pe lângă cea cu aceeași capacitate inclusă pe handset.

Oppo Find 7a disponibil acum prin precomanda cu accesorii la pachet; Costa 399 de euro!

în cele din urmă în același pachet mai vine și un card microSD de 32 GB. Oppo Find 7a este bazat pe un procesor Qualcomm Snapdragon 801 cu frecvența de 2.3 GHz, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă. Ecranul său este un LTPS de 5.5 inch, cu rezoluție Full HD. Acest model suporta și tehnologia Fast Charge, care îi permite să își încarce bateria rapid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×