Oppo Find Clover, un telefon cu procesor Snapdragon 400 și ecran de 4.3 inch

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.569 ori
<b>Oppo Find Clover, un telefon cu procesor Snapdragon 400 și ecran de 4.3 inch</b>în ultima săptămână am avut parte de o confirmare a existenței lui Oppo Find 5 Mini și de Find 5 primit în teste, iar astăzi luăm contact cu un nou model de la același brand chinez. E vorba despre Oppo Find Clover, care ar urma să fie dotat cu...

în ultima săptămână am avut parte de o confirmare a existenței lui Oppo Find 5 Mini și de Find 5 primit în teste, iar astăzi luăm contact cu un nou model de la același brand chinez. E vorba despre Oppo Find Clover, care ar urma să fie dotat cu un procesor Snapdragon 400.

Nou venitul se va numi Oppo Find Clover R815 și va fi un smartphone cu ecran de 4.3 inch și procesorul quad core menționat anterior. Cei de la Pocket Droid au descoperit aceste imagini cu noul terminal midrange, care va folosi un panou IPS LCD pentru ecran, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. Telefonul va fi unul dual SIM și va veni și cu 1 GB RAM și 4 GB memorie internă, plus slot microSD cu suport pentru până la 32 GB.

Oppo Find Clover - Spate

în spate se va afla o cameră de 5 megapixeli și în față una de 2 MP. Clover va măsura 9.8 mm în grosime și va cântări 141.5 grame, iar între timp primim și estimarea unui preț pentru acest produs: în jur de 180 de euro. Oppo ar pregăti și un soi de phablet, cu ecran de 5.5 inch și baterie de 3000 mAh.

Oppo Find Clover

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×