Carcasele colorate ale iPhone-ului de buget și șasiul lui iPhone 5S În noi imagini

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.416 ori
<b>Carcasele colorate ale iPhone-ului de buget și șasiul lui iPhone 5S În noi imagini</b>Se pare că imaginile cu noul&nbsp;iPhone de buget&nbsp;nu încetează să apară. Potrivit ultimelor zvonuri&nbsp;iPhone-ul de buget,&nbsp;numit și&nbsp;iPhone Lite,&nbsp;va sosi în 5 variante de culori : roșu, galben, alb, albastru și verde. Partea...

Se pare că imaginile cu noul iPhone de buget nu încetează să apară. Potrivit ultimelor zvonuri iPhone-ul de buget, numit și iPhone Lite, va sosi în 5 variante de culori : roșu, galben, alb, albastru și verde. Partea din față a telefonului va fi albă pentru toate modelele de culori, iar pentru a păstra un preț cât mai mic, se va folosi în special plastic.

 
în ceea ce-l privește pe iPhone 5S, avem același design ca și la iPhone 5, dar cu specificații diferite. Terminalul ar veni cu 2 GB ram, o cameră foto de 12 megapixeli și suport 4G LTE-A. Displayul ar putea fi o unitate IGZO de 4 inch, cu rezoluție 1136 x 640 pixeli și o densitate de 346 ppi.

​iPhone 5S

 
Apple va folosi pentru iPhone 5S același procesor care există în prezent și pe iPhone 5, dar va face un upgrade la capitolul grafică, trecând la o variantă quad-core. Unele zvonuri spun că telefonul ar putea veni cu un senzor de amprente, tehnologie NFC și un buton home care va conține un LED pentru notificări. Prețul așteptat pentru iPhone-ul de buget va fi 349 $ - 16 gb, 449 $ - 32 gb și 549 $ pentru versiunea cu 64 gb memorie internă. Apple ar trebui să prezinte noua gamă în septembrie, deci vom știi mai multe detalii peste aproximativ 2 luni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×