Huawei Ascend P6 apare În imagini oficiale, se lansează pe 18 iunie

2.871 ori
<b>Huawei Ascend P6 apare În imagini oficiale, se lansează pe 18 iunie</b>Huawei Ascend P6 nu mai reprezintă un mister, după ce a fost văzut de 3 ori până acum prin intermediul unor imagini ajunse pe web. Ele ne indicau sosirea unui terminal care aduce cu un iPhone, iar după fotografii hands on azi vedem și o randare de...

Huawei Ascend P6 nu mai reprezintă un mister, după ce a fost văzut de 3 ori până acum prin intermediul unor imagini ajunse pe web. Ele ne indicau sosirea unui terminal care aduce cu un iPhone, iar după fotografii hands on azi vedem și o randare de presă.

Ca de obicei imaginea vine de la @evleaks și aflăm că telefonul va sosi pe 18 iunie, în cadrul unui eveniment organizat la Londra. Prima oară când aflăm de acest model, se zvonea că ar măsura doar 6.18 mm în grosime, apoi zilele trecute am aflat că de fapt ar putea fi 6.3 mm. Acum se discută despre o carcasă de 6.2 mm, una cu destul de mult metal încât să facă handsetul atractiv și elegant.

Huawei Ascend P6 - diferite culori

Se remarcă aici și interfața personalizata a lui Android, o nouă versiune de Emotion UI. în ce privește data lansării, ea a fost confirmată de către Richard Yu, șef pe zona Device-uri la Huawei, care a postat data pe rețeaua de socializare Sina Weibo, apoi a șters postarea. Sunt tare curios și ce preț va avea acest model, care va sosi cu ecran HD, camera de 8 MP și procesor quad core produs de Huawei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×