Oppo îţi arată de ce eşti fraier ca nu îţi place "bretonul" - teaser pentru Oppo F7

1.525 ori
<b>Oppo îţi arată de ce eşti fraier ca nu îţi place "bretonul" - teaser pentru Oppo F7</b>Dacă tot lansează Vivo telefoane noi peste câteva zile, compania surata Oppo are la rândul său planuri mari. Cu o zi înainte de lansarea Xiaomi Mi Mix 2S şi Huawei P20, Oppo va prezenta telefonul Oppo F7. Evenimentul sau de pe 26 martie are un teaser..

Dacă tot lansează Vivo telefoane noi peste câteva zile, compania surata Oppo are la rândul său planuri mari. Cu o zi înainte de lansarea Xiaomi Mi Mix 2S şi Huawei P20, Oppo va prezenta telefonul Oppo F7. Evenimentul sau de pe 26 martie are un teaser aferent, pe care îl vedeţi mai jos şi care ne arată de ce bretoanele sunt bune şi haterii sunt răi.

Zvonurile afirmă că Oppo F7 va avea un ecran cu aspect 19:9, evident cu breton şi cu diagonală de 6.2 inch. Oferă o rezoluţie Full HD+ şi un screen to body ratio impresionat de 89.09%. Observăm în teaser multiple situaţii din natură, din mediul urban sau din arhitectura unde bretonul a înfrumuseţat diferite clădiri, structuri, terenuri, săli de concerte.

Oppo îţi arată de ce eşti fraier ca nu îţi place "bretonul" - teaser pentru Oppo F7

Promovat ca un "Selfie Expert", noul smartphone va avea o cameră frontală de 25 megapixeli, cu funcţii AI similare cu cele văzute pe Oppo F5. Camera frontală va combină cele mai noi tehnologii AI şi HDR pentru a realiza fotografii cu un dynamic range perfect şi nivel foarte ridicat de detalii. Avem şi funcţia AI Beauty 2.0, care va identifica orice persoană şi o va înfrumuseţa într-un mod unic, în funcţie de structura fetei. Aplică filtre Beauty chiar şi pe un grup de persoane.

F7 primeşte şi stickere augmented reality şi ne aşteptam să îl vedem cu 6 GB RAM la bord şi poate şi noul procesor Snapdragon 670. Cât despre avantajele "bretonului", să fim serioşi... dacă nu ne-a convins Apple că e cool, doar nu o să o facă Oppo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×