Sony lucrează la telefoane cu adevărat nemărginite ca ecran, nu apreciaza aspectul 18:9

3.391 ori
<b>Sony lucrează la telefoane cu adevărat nemărginite ca ecran, nu apreciaza aspectul 18:9</b>Descoperim astăzi faptul că japonezii de la Sony au în pregătire noi smartphone-uri, modele cu adevărat nemărginite la capitolul ecran ce ar putea debuta oficial în următorii ani. Aparent, compania nu apreciază aspectul 18:9 cu toate că am văzut

Pentru că ne-am săturat să tot vorbim despre ecrane "edge to edge", hai să le zicem "nemărginite" de data asta, OK? La aşa ceva lucrează Sony mai nou, după un Xperia XZ2 şi Xperia XZ2 Premium care au polarizat excesiv publicul.

Sony foloseşte designul Omni de ceva vreme, dar în 2018 a trecut la curburi, talii şi greutăţi imense şi multă sticlă. Gigantul japonez a acordat recent un interviu, în care a discutat despre abordări viitoare de design şi decizii de gen. Reprezentanţii companiei au fost întrebaţi care e opinia lor despre moda "edge to edge" şi au afirmat că "explorează această opţiune".

Noul design ar putea totuşi compromite implementarea difuzoarelor stereo în faţă, dar şi camera selfie. Producătorul insistă că vrea să le ofere utilizatorilor o experienţă de vizualizare cât mai plăcută, dar şi un confort excelent la ţinerea telefonului în mână. Să nu vă mire dacă Xperia XZ3 va arăta ca Vivo NEX, atât zic.

În acelaşi interviu, Sony a afirmat că trecerea la un ecran cu  aspect 18:9 pe Xperia XZ2 a fost datorită popularităţii acestui format. Acel aspect ratio nu e totuşi ideal pentru orice format de terminal. Xperia XZ2 Premium vine cu un ecran 4K 16:9, iar Sony a ales acest lucru pentru că 16:9 este mai bun pentru vizionare de conţinut. 18:9 ar crea margini negre şi stretching.

Sony promite multe, dar să vedem dacă şi livrează la anul. Până una alta, au printre cele mai bune camere de pe piaţă şi ecrane excelente, deci designul rămâne singură ecuaţie de rezolvat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×