Următorul trend după breton şi camera periscop: decupajul direct în ecran pentru camera selfie

3.104 ori
<b>Următorul trend după breton şi camera periscop: decupajul direct în ecran pentru camera selfie</b>După ce am văzut zeci de producători din lume Android optând pentru telefoane cu breton, acum este momentul să descoperim următoarea găselniță și anume decupajul creat direct în ecran pentru camera selfie. O asemenea idee le-a venit celor

Probabil vă întrebaţi care e următoarea găselniţa a producătorilor de telefoane, după breton şi acea cameră periscop a lui Vivo Apex. Ei bine, ar putea fi decupajul pentru camera selfie direct în ecran. Avem dovada sub formă de prototip de display şi chiar şi o randare de telefon.

BOE

Să vă explic! BOE este un mare producător de display-uri din China, care recent s-a asociat cu Huawei pentru a produce terminale pliabile. Tot BOE a participat în ultimele zile la o expoziţie de panouri de display în Los Angeles, unde a apărut şi ecranul de mai jos. Vedeţi voi, acest display are un decupaj pentru camera selfie direct în panou şi nu deasupra sa. 

Randare BOE

Practic avem afisaj de jur împrejurul lentilei camerei. A se remarca şi muchiile ultra înguste ale acestui ecran. Talentatul designer Benjamin Geskin a preluat imaginea cu prototipul şi a transformat-o în randare, iar rezultatul îl vedeți mai sus. Nu ştiu de ce, dar mie îmi inspiră un iPhone acest device. Cert e că arată mai bine decât Essential Phone şi "ciclopul" său, acea cameră în mijlocul "frunţii" ecranului.

Sau decât tentativele Xiaomi şi ale altor companii din China de a pune camera selfie jos în colţ. Nu sunt sigur şi în ce măsură noua amplasare de cameră nu o va face vulnerabilă la a fi acoperită cu mâna din greşeală când facem selfie-uri. Cert e că doar promisiunea de "edge to edge" nu mai e de ajuns şi începe să se cam livreze pe partea de ecrane cu muchii foarte înguste şi panou din sticlă neîntrerupt de la o margine la alta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×