Oppo Joy anunțat oficial: un handset modest cu ecran de 4 inch și CPU dual core (Video)

Autor:  | Publicat în:  Oppo 669 ori
<b>Oppo Joy anunțat oficial: un handset modest cu ecran de 4 inch și CPU dual core (Video)</b>Oppo a lansat un nou telefon astăzi, unul cu dotări modeste care se va vinde probabil bine în China. E vorba despre Oppo Joy, un handset entry level pe care îl vedeți mai jos. &nbsp; El ar avea succes și pe piața noastră dacă prețul de 138 de...

Oppo a lansat un nou telefon astăzi, unul cu dotări modeste care se va vinde probabil bine în China. E vorba despre Oppo Joy, un handset entry level pe care îl vedeți mai jos.

El ar avea succes și pe piața noastră dacă prețul de 138 de dolari aplicat deocamdata în Indonezia s-ar păstra și la noi. Acesta este un terminal dual SIM care vine pe negru sau alb și este dotat cu un procesor dual core MediaTek de 1.3 GHz (Cortex A7). Telefonul încorporează un GPU Mali 400, un display de 4 inch cu rezoluție WVGA și 512 MB RAM.

Dotările sale mai includ și 4 GB stocare, slot microSD și Android 4.2.2 drept OS cu Color UI aplicat peste. în spatele lui Joy se afla o cameră de 3 MP, iar în față una de 0.3 MP. Pe partea de conectivitate avem HSPA+, WiFi, Bluetooth, GPS, și microUSB. Telefonul măsoară 9.9 mm în grosime și cântărește 125 de grame, iar la interior se afla o baterie de 1700 mAh.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×