Noi randari ale lui iPhone 6 indică o grosime de doar 6 mm

Autor:  | Publicat în:  Apple 923 ori
<b>Noi randari ale lui iPhone 6 indică o grosime de doar 6 mm</b>Noi randari ale lui iPhone 6, aparent realizate pentru producătorii de accesorii pentru terminal au apărut pe web în aceste zile. Factorul de noutate aici este un indiciu cu privire la grosimea acestui handset, mult mai scăzută decât a...

Noi randari ale lui iPhone 6, aparent realizate pentru producătorii de accesorii pentru terminal au apărut pe web în aceste zile. Factorul de noutate aici este un indiciu cu privire la grosimea acestui handset, mult mai scăzută decât a predecesorului său.

Se vehiculează cifra de 6 mm grosime pentru acest smartphone, ceea ce sună foarte bine. Imaginile sunt de o calitate mai bună decât precedentele scăpări și mai ales acele schițe de design din urmă cu câteva zile. Ele înfățișează placa de metal din spatele telefonului, cu decupaje speciale pentru antena jos și sus.

iPhone 6

Cu această ocazie aflăm și dimensiunile terminalului: 138 mm în lungime, 67 mm în lățime și 6 mm în grosime. Asta înseamnă că telefonul este mai lung și mai lat decât iPhone 5s, care măsoară 124 mm, respectiv 59 mm. De asemenea, luând în calcul aceste cifre se ajunge la o diagonală de 4.7 inch, adică exact cea speculata pentru acest nou iPhone.

iPhone 6

Se pare că odată cu implementarea acestui design, iPhone 6 va avea o dimensiune similară cu a lui Samsung Galaxy S5, deși va fi puțin mai scurt. în cele din urmă, terminalul ar putea avea un buton Home mai mic, buton power mutat lateral și remarcăm și întoarcerea la un blitz single LED.

iPhone 6

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×