YouTube are o nouă versiune web specială pentru IE11 din Windows Phone 8.1

846 ori
<b>YouTube are o nouă versiune web specială pentru IE11 din Windows Phone 8.1</b>Google și Microsoft au avut neînțelegeri pe tema lui YouTube, care în ultimii 4 ani efectiv nu a avut aplicație oficială pe Windows Phone. Ei bine, odată cu Windows Phone 8.1 vine și Internet Explorer 11, un web browser excelent, care va afișa...

Google și Microsoft au avut neînțelegeri pe tema lui YouTube, care în ultimii 4 ani efectiv nu a avut aplicație oficială pe Windows Phone. Ei bine, odată cu Windows Phone 8.1 vine și Internet Explorer 11, un web browser excelent, care va afișa și o nouă versiune web specială de YouTube, se pare.

Trebuie doar să accesați m.youtube.com și veți vedea noua interfață datorită lui IE11. O idee utilă ar fi să creați un tile special pentru acest site și să îl deschideți cu Cortana prin comandă vocală, pentru a scurta din drum. Nouă interfață web afișată în noul Windows Phone vine cu suport complet pentru contul de utilizator, suport pentru istoric, liste Watch Later, playlisturi și notificări atunci când sunt postate clipuri de către conturile pe care le urmăriți.

YouTube are o nouă versiune web specială pentru IE11 din Windows Phone 8.1

Este prezenta și opțiunea Connect to TV, iar Microsoft oferă și posibilitatea de integrare web media, în special pentru playback de conținuturi video. Tot în IE 11 YouTube oferă control prin gesturi, cu swipe în stânga sau dreapta pe ecran pentru a vă duce înainte sau înapoi în istoricul de browsing. Ați testat nouă interfața? Cum vi se pare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×