Oppo N3 ar putea fi fabricat dintr-un aliaj de metale ce conține lithiu?

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.138 ori
<b>Oppo N3 ar putea fi fabricat dintr-un aliaj de metale ce conține lithiu?</b>Oppo N3 a pus multă lume pe gânduri cu teaserul său, în care ni se promitea o carcasă din metal, dar nu unul obișnuit. Dacă inițial se vehiculau variante precum aluminiu sau oțel inoxidabil, azi și lithiul a intrat pe listă. &nbsp; Mai sus...

Oppo N3 a pus multă lume pe gânduri cu teaserul său, în care ni se promitea o carcasă din metal, dar nu unul obișnuit. Dacă inițial se vehiculau variante precum aluminiu sau oțel inoxidabil, azi și lithiul a intrat pe listă.

Mai sus aveți un teaser legat de șasiul terminalului, care aparent indică lithiul drept un candidat pentru fabricarea carcasei. Evident, elemente precum calciu, sodiu sau fier ies din discuție, deși și ele sunt menționate în imagine. Acest gen de teaser și imagine mă duc cu gândul la popularul generic al serialului Breaking Bad, lucru la care probabil și oficialii Oppo s-au gândit.

Teaseru Oppo include și întrebarea "știți care e cel mai ușor metal din lume?". Ei bine răspunsul corect este "lithiul", care nu e doar cel mai ușor metal din lume, ci și cel mai puțin dens element chimic solid. Problema e că el e foarte reactiv și inflamabil, că toate metalele alcaline. E cel mai probabil vorba despre un aliaj, mai degrabă decât de lithiu de sine stătător.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×