Moto Shamu, phablet-ul de 5.9 inch pregătit de Motorola se dezvăluie Într-o primă randare

1.085 ori
<b>Moto Shamu, phablet-ul de 5.9 inch pregătit de Motorola se dezvăluie Într-o primă randare</b>După ce în cursul zilei de ieri vă prezentam o fotografie comparativă între panourile spate de pe Motorola Moto X (2014, Moto G (2014) și presupusul phablet pregătit de Motorola, device care s-ar putea numi Moto S, iată că acum prin intermediul...

După ce în cursul zilei de ieri vă prezentam o fotografie comparativă între panourile spate de pe Motorola Moto X (2014, Moto G (2014) și presupusul phablet pregătit de Motorola, device care s-ar putea numi Moto S, iată că acum prin intermediul celor de la 9to5google avem ocazia să vedem o primă randare a device-ului.

Aceștia au realizat pe bază scăpărilor pe web o randare grafică a produsului ce pare a fi doar o variantă mai mare a lui Moto X (2014), acesta sosind la pachet cu o diagonală a ecranului de 5.92 inch. La fel ca și noua generație Moto X, remarcăm faptul că vom primi acel bliț circular și pe phablet-ul Motorola.

Potrivit unor speculații, Moto S (Shamu) va beneficia de un display Quad HD de 5.92 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 de 2.6 GHz, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 12 megapixeli și o cameră foto secundară de 2 megapixeli.

Acest device va aduce și o baterie de 3.200 mAh, și noul sistem de operare Android L în varianta finală. Se așteaptă ca Motorola Shamu să fie anunțat oficial chiar luna viitoare, urmând ca debutul pe piață să aibă loc în luna noiembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×