Moto Shamu, phablet-ul de 5.9 inch pregătit de Motorola se dezvăluie Într-o primă randare

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.032 ori
<b>Moto Shamu, phablet-ul de 5.9 inch pregătit de Motorola se dezvăluie Într-o primă randare</b>După ce în cursul zilei de ieri vă prezentam o fotografie comparativă între panourile spate de pe Motorola Moto X (2014, Moto G (2014) și presupusul phablet pregătit de Motorola, device care s-ar putea numi Moto S, iată că acum prin intermediul...

După ce în cursul zilei de ieri vă prezentam o fotografie comparativă între panourile spate de pe Motorola Moto X (2014, Moto G (2014) și presupusul phablet pregătit de Motorola, device care s-ar putea numi Moto S, iată că acum prin intermediul celor de la 9to5google avem ocazia să vedem o primă randare a device-ului.

Aceștia au realizat pe bază scăpărilor pe web o randare grafică a produsului ce pare a fi doar o variantă mai mare a lui Moto X (2014), acesta sosind la pachet cu o diagonală a ecranului de 5.92 inch. La fel ca și noua generație Moto X, remarcăm faptul că vom primi acel bliț circular și pe phablet-ul Motorola.

Potrivit unor speculații, Moto S (Shamu) va beneficia de un display Quad HD de 5.92 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 de 2.6 GHz, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 12 megapixeli și o cameră foto secundară de 2 megapixeli.

Acest device va aduce și o baterie de 3.200 mAh, și noul sistem de operare Android L în varianta finală. Se așteaptă ca Motorola Shamu să fie anunțat oficial chiar luna viitoare, urmând ca debutul pe piață să aibă loc în luna noiembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×