Oppo N3 primește un demo video În care Îi vedem camera rotativă În acțiune (Video)

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.000 ori
<b>Oppo N3 primește un demo video În care Îi vedem camera rotativă În acțiune (Video)</b>Oppo N3 a fost câteva săptămâni subiect de zvonuri, pentru că se remarcă printr-o carcasă ce combina aluminiu cu litiul, iar azi îi vedem camera rotativă în acțiune în clipul video de mai jos. Acest model este urmașul lui Oppo N1, care adopta...

Oppo N3 a fost câteva săptămâni subiect de zvonuri, pentru că se remarcă printr-o carcasă ce combina aluminiu cu litiul, iar azi îi vedem camera rotativă în acțiune în clipul video de mai jos. Acest model este urmașul lui Oppo N1, care adopta același design pe bază de cameră rotativă.

Ceea ce vedeți aici este un teaser oficial din partea celor de la Oppo, nu o scăpare, deci toate detaliile sunt autentice. Oppo N3 ar urma să se lanseze în săptămânile viitoare și se pare că el nu va păstra acea textură ce imita pielea pe care o văzusem în scăpări precedente. E posibil ca handsetul să sosesca în multiple culori și știm că N3 va avea o cameră de 16 megapixeli, cu blitz dual LED și două opțiuni pentru corpul său metalic.

El va sosi cu display Quad HD sau Full HD, exact cum a fost oferit și Oppo Find 7 cu câteva luni în urmă. Vă reamintesc că acest model are diagonală unui phablet, undeva la 5.9 inch și probabil va dispune de un procesor Snapdragon 805 sau MediaTek puternic. Așteptați-vă și la funcții software ale camerei axate pe selfie și editarea fotografiilor din mers. Produsul debutează pe 29 octombrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×