Este acesta Motorola Nexus 6?

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.137 ori
<b>Este acesta Motorola Nexus 6?</b>Noi imagini și informații apar la fiecare minut, iar în ciuda faptului că zvonurile indicau ziua de azi ca fiind cea în care vor fi lansate noile terminale Nexus, încă nu avem nimic concret din partea Google. Mai jos aveți o nouă posibilă...

Noi imagini și informații apar la fiecare minut, iar în ciuda faptului că zvonurile indicau ziua de azi ca fiind cea în care vor fi lansate noile terminale Nexus, încă nu avem nimic concret din partea Google. Mai jos aveți o nouă posibilă imagine cu încă neanunțatul Nexus 6.

Pontul ne-a sosit prin intermediul unui comentariu scris de gabif bartok, căruia îi mulțumim pentru informație!

Remarc prezența a doua difuzoare frontal, ceea ce îmi indică faptul că e vorba de un Motorola, având în vedere ultimele terminale sosite de la aceștia și nu în ultimul rând, icon-urile virtuale din partea de jos a telefonului, care sunt specifice Android 5.0 L.

Evident nu putem fi siguri că acesta este Nexus 6, mai ales că ni se arată doar partea frontală, care seamănă foarte mult cu cea a lui Moto X 2014. Păreri?

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×