Oppo pregătește lansarea a două noi terminale pe data de 29 octombrie

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.193 ori
<b>Oppo pregătește lansarea a două noi terminale pe data de 29 octombrie</b>Peste doar câteva zile, mai precis pe data de 29 octombrie, compania chineză Oppo ne va dezvălui succesorul smartphone-ului Oppo N1 ce ne impresiona cu un senzor foto rotativ, device ce se va numi Oppo N3. Pe lângă acesta, se pare că Oppo va mai...

Peste doar câteva zile, mai precis pe data de 29 octombrie, compania chineză Oppo ne va dezvălui succesorul smartphone-ului Oppo N1 ce ne impresiona cu un senzor foto rotativ, device ce se va numi Oppo N3. Pe lângă acesta, se pare că Oppo va mai lansa încă un terminal în aceeași zi, un teaser oficial fiind postat recent de către companie.

Deși nu putem vedea mai mult decât un colț din spatele terminalului, carcasa sa fiind ascunsă de o cortină, ne-am putea aștepta ca pe data de 29 octombrie, Oppo să prezinte misteriosul device despre care am aflat ieri, terminal care ar putea primi titulatura de cel mai subțire smartphone din lume, fiind speculată o talie de doar 4 mm.

Oppo pregătește lansarea a două noi terminale pe data de 29 octombrie

Revenind la cameraphone-ul Oppo N3, din câte am aflat anterior, acesta ne va aduce un senzor foto rotativ de 16 megapixeli ce va fi acționat de această dată electric, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 și un display Quad HD.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×