Sundar Pichai, vice-președintele Google primește noi departamente sub conducere

1.333 ori
<b>Sundar Pichai, vice-președintele Google primește noi departamente sub conducere</b>Pe lângă Larry Page, CEO-ul Google, în cadrul companiei IT mai există și un alt nume important, mai precis Sundar Pichai, acesta având la momentul actual funcția de vice-președinte cu rolul de conducere a departamentelor Chrome, Android și Google...

Pe lângă Larry Page, CEO-ul Google, în cadrul companiei IT mai există și un alt nume important, mai precis Sundar Pichai, acesta având la momentul actual funcția de vice-președinte cu rolul de conducere a departamentelor Chrome, Android și Google Apps.

Recent, prin intermediul unui raport realizat de către cei de la Recode, aflăm că Sundar Pichai a primit noi departamente sub conducere, printre acestea regăsindu-se : Google Research, Google+, Google Maps, Google Search, Comerț, Infrastructură și Advertising.

Astfel, Pichai va fi implicat în toate departamentele importante din care gigantul IT obține profit în acest moment. Aflăm că șefii acestor departamente vor rămâne în funcție, cu precizarea că aceștia vor răspunde direct lui Sundar Pichai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×