Cât de subțire e prea subțire? Oppo pregătește un telefon cu grosime de 4 mm

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.883 ori
<b>Cât de subțire e prea subțire? Oppo pregătește un telefon cu grosime de 4 mm</b>Companiile din China se întrec în terminale din ce în ce mai subțiri, iar Gionee intrase deja în Cartea Recordurilor cu modelul sau Elife care măsoară 5.1 mm în grosime. Ei bine, Oppo vrea nu doar să doboare recordul, ci să ne uimească, prin...

Companiile din China se întrec în terminale din ce în ce mai subțiri, iar Gionee intrase deja în Cartea Recordurilor cu modelul sau Elife care măsoară 5.1 mm în grosime. Ei bine, Oppo vrea nu doar să doboare recordul, ci să ne uimească, prin intermediul unui terminal cu grosime de 4 mm.

încă de la Oppo Finder 3 compania chineză a dovedit că are inspirație când vine vorba de design. între timp au apărut informații pe Weibo, propagate apoi de presa chineză că Oppo ar fi gata să lanseze un smartphone cu grosime de 4+ mm în următoarele săptămâni. E foarte posibil ca handsetul să vină cu LTE, un procesor 64 bit Mediatek și să sacrifice puțin din baterie de dragul grosimii scăzute. Ne așteptăm și că ecranul să fie undeva pe la 5 inch în diagonală, cel mult 5.5 inch.

Ultimele telefoane ultrasubțiri pe care le-am văzut, mai ales cele sub 6 mm în grosime dezamăgeau la capitolul baterie. în plus, cum rămâne cu rezistența? La 4 mm chiar și un telefon din sticlă, plastic sau metal devine extrem de fragil. Apoi ce urmează? Un Gionee sau Vivo de 3 mm? Unde se va opri cursa grosimii scăzute?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×