Oppo primește certificare din partea FCC pentru accesoriul Bluetooth O-Music

Autor:  | Publicat în:  Oppo 950 ori
<b>Oppo primește certificare din partea FCC pentru accesoriul Bluetooth O-Music</b>Deși ne așteptăm ca atunci când auzim numele Oppo să fie vorba despre noi detalii cu privire la modelul Oppo N3, terminal ce va sosi cu o cameră foto rotativă, astăzi aflăm cu totul și cu totul altceva. Mai precis, este vorba despre un nou...

Deși ne așteptăm ca atunci când auzim numele Oppo să fie vorba despre noi detalii cu privire la modelul Oppo N3, terminal ce va sosi cu o cameră foto rotativă, astăzi aflăm cu totul și cu totul altceva. Mai precis, este vorba despre un nou gadget marca Oppo ce tocmai a primit certificare din partea FCC.

Numele acestui device este Oppo O-Music, iar din câte putem observa în imaginile din cadrul acestui articol, la capitolul design se aseamănă foarte mult cu Apple iPod Shuffle. Rolul acestui dispozitiv Bluetooth este acela de a funcționa atât pe post de player audio, ca buton declanșator pentru cameră, cât și pentru răspunsul la apeluri.

Oppo O-Music

La capitolul porturi, remarcăm faptul că Oppo O-music dispune de o intrare jack audio 3.5 mm și de un port microUSB 2.0 pentru încărcare. Acest nou device va fi compatibil cu terminale ce rulează sistemul de operare Android sau iOS, urmând ca lansarea sa pe piață să aibă loc până la sfârșitul acestui an.

Accesorii Oppo

Oppo O-Music FCC

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×