Oppo pune tunurile pe concurență... tunurile foto cu zoom 15x!

1.165 ori
<b>Oppo pune tunurile pe concurență... tunurile foto cu zoom 15x!</b>știam deja că Oppo pregătește un soi de cameraphone sub forma modelului de nouă generație N1, dar se pare că acum vom avea parte și de accesorii speciale foto pentru terminalele mobile. Ceea ce vedeți mai jos este un teaser de la Oppo, care duce...

știam deja că Oppo pregătește un soi de cameraphone sub forma modelului de nouă generație N1, dar se pare că acum vom avea parte și de accesorii speciale foto pentru terminalele mobile. Ceea ce vedeți mai jos este un teaser de la Oppo, care duce cu gândul la atașamentele de lentile de la Sony.

Oppo a postat pe rețeaua de socializare chineză Sina Weibo o serie de fotografii cu lentile plug in pentru smartphone-uri și se pare că tot tehnologia Sony este la baza aici. Prima gamă de astfel de produse va folosi senzori CMOS Sony de 16 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii, plus NFC, slot SD și WiFi .

Cumpărătorii vor putea alege între o lentilă subțire cu zoom 10x și una mai groasă cu suport 15x. După ce toate nebunia cu IFA 2013 de săptămâna viitoare se oprește, Oppo va organiza propriul eveniment, pe 23 septembrie, unde îl vom vedea pe N1 lansat și probabil și aceste accesorii. Vor deveni aceste lentile atașabile trendul anului 2014?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×