E-Boda Eruption V200 Quad Core unboxing: telefon dual SIM quad core cu accesorii binevenite (Video)

Autor:  | Publicat în:  E-Boda 3.601 ori
<b>E-Boda Eruption V200 Quad Core unboxing: telefon dual SIM quad core cu accesorii binevenite (Video)</b>Dacă tot a lansat E-Boda luna trecută primele sale telefoane mobile, ei bine iată că noi le avem în teste acum și suntem gata să emitem verdicte. Până atunci avem pentru voi un unboxing pentru handsetul E-Boda Eruption V200 quad core, pe care îl...

Dacă tot a lansat E-Boda luna trecută primele sale telefoane mobile, ei bine iată că noi le avem în teste acum și suntem gata să emitem verdicte. Până atunci avem pentru voi un unboxing pentru handsetul E-Boda Eruption V200 quad core, pe care îl admirați mai jos.

Acest terminal costă 949 lei pe site-ul E-Boda (pe eMAG e la reducere) și este un telefon quad core dual SIM lansat în luna iulie. Grosimea sa este de 8.9 mm, iar telefonul cântărește 124 de grame. în cutia să se află, pe lângă obișnuitele accesorii precum încărcător, cablu USB, căști sau manual și un capac de schimb pentru baterie, cu altă culoare decât cea standard, plus folie de protecție pentru ecran.

Sub carcasa acestui model se ascunde un CPU MediaTek MT6589M quad core, un Cortex A7 de 1.2 GHz, însoțit de 1 GB RAM DDR2, 4 GB memorie internă, din care 2 GB accesibili utilizatorului. Alte dotări includ și un GPU Power VR SGX544, un display IPS de 4.5 inch, cu rezoluție de 960 x 540 pixeli, slot microSD, WiFi, DLNA, HSDPA și GPS.
​

E-Boda Eruption V200 Quad Core unboxing: telefon dual SIM quad core cu accesorii binevenite (Video)

Terminalul vine cu o baterie de 1800 mAh și dispune de o cameră de 8 MP cu autofocus, bliț LED și captură video 720p. Handsetul rulează Android 4.1 și va primi în următoarele zile o recenzie detaliată. Până atunci puteți afla detalii în premieră despre acest device de pe forumul nostru, cu un topic creat special pentru E-Boda V200 și vă așteptam întrebările pentru a vă răspunde în review.

PRETURI ACTUALIZATE:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×