Sony Xperia Z1 fotografiat sub formă de machete foarte realiste, albe și negre

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.514 ori
<b>Sony Xperia Z1 fotografiat sub formă de machete foarte realiste, albe și negre</b>Ca și iPhone 5S și 5S, Sony Xperia Z1 a ajuns în acel stadiu al scăpărilor pe web, în care sătui de publicarea imaginilor cu terminale și componente, cei care sunt în spatele leak-urilor ne dezvăluie machete cu handseturile. &nbsp; Aceste...

Ca și iPhone 5S și 5S, Sony Xperia Z1 a ajuns în acel stadiu al scăpărilor pe web, în care sătui de publicarea imaginilor cu terminale și componente, cei care sunt în spatele leak-urilor ne dezvăluie machete cu handseturile.

Aceste machete sunt foarte realiste, în cazul lui Honami/Xperia Z1, după cum se vede mai jos. Terminalul a fost fotografiat pe alb și pe negru și a sosit pe web datorită unui membru al comunității Esato, compusă din fani Sony. Acest cameraphone de 20.7 megapixeli este așteptat la IFA 2013 săptămâna viitoare, împreună cu o serie de accesorii foto pentru smartphone, pe care Sony le va prezenta.

Sony Xperia Z1 - partea spate

Xperia Z1 are un design destul de similar cu cel al lui Xperia Z și vine cu un ecran Full HD de 5 inch, 2 GB RAM și procesor Snapdragon 800. Din câte știu, acest model va fi și rezistent la apă, dar accentul se va pune pe funcțiile sale foto, printre care se zvonește că s-ar număra și captura video 4K.

Sony Xperia Z1

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×