Oppo R7 Plus ar putea debuta împreună cu Oppo R7 pe 20 mai; Iată noi imagini cu R7 Plus

Autor:  | Publicat în:  Oppo 686 ori
<b>Oppo R7 Plus ar putea debuta împreună cu Oppo R7 pe 20 mai; Iată noi imagini cu R7 Plus</b>Oppo R7 este unul dintre cele mai aşteptate telefoane ale acestei primăveri, pentru că ar urma să vină cu un ecran edge to edge şi o talie subţire. &Icirc;ncă suntem rezervaţi cu privire la design, mai ales că unele imagini se contrazic...

Oppo R7 este unul dintre cele mai aşteptate telefoane ale acestei primăveri, pentru că ar urma să vină cu un ecran edge to edge şi o talie subţire. Încă suntem rezervaţi cu privire la design, mai ales că unele imagini se contrazic între ele. Ei bine, azi aflăm că pe 20 mai, Oppo R7 ar putea fi lansat împreună cu un model Oppo R7 Plus.

El va fi o versiune mai bine dotată de R7, iar mai sus vedeţi şi o posibilă imagine cu acest nou venit. Se remarcă aici faptul că ecranul nu este de tip edge to edge şi avem un design destul de previzibil, cu un format dreptunghiular. Reţineţi că nici Oppo R7 nu ar avea chiar margini inexistente, ci doar iluzia acestora, folosind reflexia luminii pentru a da senzaţia de edge to edge.

Oppo R7 Plus ar urma să vină cu butoane virtuale Android şi nu butoane capacitive că R7. Dotările sale includ un procesor octa core MediaTek MT6795 64 bit, o carcasă premium din metal şi Android 4.4 KitKat cu Color OS aplicat peste. De dragul unei scurte recapitulări, pe lângă Oppo R7 cu butoane capacitive, Oppo R7 Plus din imagine, mai există şi o a treia versiune care aduce un buton fizic, probabil cu scanner de amprente inclus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×