iPhone 6c apare într-o nouă serie de randări, cu ecran de 4 inch, culori fistichii

Autor:  | Publicat în:  Apple 986 ori
<b>iPhone 6c apare într-o nouă serie de randări, cu ecran de 4 inch, culori fistichii</b>Se discută tot mai des &icirc;n ultima vreme despre iPhone 6c, parcă o idee mai mult dec&acirc;t despre iPhone 7 chiar. Zvonurile despre viitorul model de telefon Apple cu carcasa colorată şi preţ mai accesibil au apărut chiar dinainte de lansarea...

Se discută tot mai des în ultima vreme despre iPhone 6c, parcă o idee mai mult decât despre iPhone 7 chiar. Zvonurile despre viitorul model de telefon Apple cu carcasa colorată şi preţ mai accesibil au apărut chiar dinainte de lansarea lui iPhone 6S şi continuă şi azi cu o randare nouă.

Grupul industrial chinez Hon Hai a confirmat că se lucrează la un produs de acest gen şi că va avea un ecran de 4 inch la bord. În plus, aceeaşi sursă afirma că noul telefon va avea un corp metalic colorat, ceea ce ar fi o schimbare faţă de iPhone 5c, ce adopta un sasiu din plastic. Se pare că handsetul ar fi gata pentru o lansare în primul trimestru al anului viitor, posibil chiar în februarie.

Încă nu e clar ce fel de dotări va oferi acest model şi dacă ele vor fi la nivel de iPhone 6 sau iPhone 5s. Se pare că vom primi senzor Touch ID, de vreme ce observăm un inel în jurul butonului Home, iar la interior mă aştept măcar la procesorul şi cantitatea de RAM a lui iPhone 6 totuşi.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×