Oppo R8007 apare În noi fotografii live ce prezintă terminalul și conținutul pachetului retail

2.066 ori
<b>Oppo R8007 apare În noi fotografii live ce prezintă terminalul și conținutul pachetului retail</b>Deși cei de la Oppo au lansat de curând modelul Oppo Find 7, mai există și un alt terminal la fel de interesant, și anume Oppo R8007, un device mid-range ce vine cu un display HD de 5 inch cu rezoluție 1280x720 pixeli și cu o densitate a pixelilor...

Deși cei de la Oppo au lansat de curând modelul Oppo Find 7, mai există și un alt terminal la fel de interesant, și anume Oppo R8007, un device mid-range ce vine cu un display HD de 5 inch cu rezoluție 1280x720 pixeli și cu o densitate a pixelilor de 294 ppi.

Acesta mai dispune de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon MS8226 tactat la 1.6 GHz, un GPU Adreno 305, o cameră foto principală de 13 megapixeli și o cameră secundară de 5 megapixeli. Oppo R8007 măsoară 142.7 mm în lungime, 70.4 mm în lățime și doar 7.1 mm în grosime. Acesta și faptul că acesta ajunge să cântărească 136 grame cu bateria inclusă în carcasă.

Oppo R8007 apare În noi fotografii live ce prezintă terminalul și conținutul pachetului retail

Din punct de vedere al design-ului, Oppo R8007 reușește să impresioneze plăcut printr-o carcasă cu inserții de aluminiu, care pare a sta foarte bine în mâna utilizatorului. Deși acest device nu a fost anunțat oficial de către cei de la Oppo, ne așteptăm ca prețul să fie unul foarte accesibil datorită încadrării acestuia în categoria de terminale mid-range.

Oppo R8007 apare În noi fotografii live ce prezintă terminalul și conținutul pachetului retail

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×