Oppo R809T e acum oficial, cel mai "anorexic" smartphone e mai gros decât ne așteptam

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.049 ori
<b>Oppo R809T e acum oficial, cel mai "anorexic" smartphone e mai gros decât ne așteptam</b>Atunci când am aflat prima oară de Oppo R809T eram încântați de perspectiva unui telefon gros de doar 6.1 mm. Ei bine, iată că de azi telefonul se vinde în China, dar din păcate Oppo nu a reușit să ajungă la grosimea sperată. &nbsp; Oppo...

Atunci când am aflat prima oară de Oppo R809T eram încântați de perspectiva unui telefon gros de doar 6.1 mm. Ei bine, iată că de azi telefonul se vinde în China, dar din păcate Oppo nu a reușit să ajungă la grosimea sperată.

Oppo R809T vine în continuarea lui Oppo Finder, telefon căruia i-am făcut deja review și de care am fost destul de impresionați. Acel model avea o grosime de 6.65 mm și în loc să fie mai subțire, noul venit este mai gros, la 6.93 mm. Specificațiile sale includ un procesor quad core de 1.2 GHz, 1 GB RAM și Android 4.2 Jelly Bean drept OS, plus ecran de 4.7 inch cu rezoluție 720p.

Camera din spate este una de 8 megapixeli, iar cea frontală de 2 megapixeli. Camera frontală are o lentilă cu unghi de 88 de grade, nu chiar la nivelul camerei frontale wide angle de pe HTC One, dar destul de aproape. Din păcate nu avem încă un preț pentru acest handset, dar cu puțin noroc îl vom primi în teste din Republica Moldova din nou.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×