Samsung Galaxy S4 debutează și În versiunea dual SIM, cu CPU Exynos 5 Octa

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.686 ori
<b>Samsung Galaxy S4 debutează și În versiunea dual SIM, cu CPU Exynos 5 Octa</b>Trebuie să recunosc că știam că va exista un Samsung Galaxy S4 dual SIM încă dinainte că telefonul să fie anunțat oficial și iată că acum vedem această versiune făcându-și apariția. Mai interesant e că avem de-a face cu un terminal cu...

Trebuie să recunosc că știam că va exista un Samsung Galaxy S4 dual SIM încă dinainte că telefonul să fie anunțat oficial și iată că acum vedem această versiune făcându-și apariția. Mai interesant e că avem de-a face cu un terminal cu CPU Exynos 5 Octa și nu cu varianta quad core Snapdragon 600.

Samsung tocmai a prezentat modelul Galaxy S4 I9502 cu două sloturi SIM și cu aproape aceleași specificații ca și I9500, versiunea Exynos 5 Octa a lui S4. Asta înseamnă că beneficiem de un display de 5 inch, cu rezoluție Full HD (Super AMOLED), camera de 13 megapixeli și Android 4.2 cu TouchWiz aplicat peste. I9502 este cu 2 grame mai greu, dar nu contează neapărat această mica diferenta.

Aflați că Galaxy S4 I9502 este disponibil doar pe piața din China deocamdată și nu putem garanta că îl vom mai vedea în alt teritoriu. Există și zvonuri că Samsung ar pregăti încă o versiune a acestui flagship, una rezistenta la apă și praf, care ar veni peste câteva săptămâni. Voi ce versiune ați prefera să avem în magazinele romanești? Waterproof, Exynos 5 Octa, dual SIM, single SIM + Snapdragon?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×