Honor 9X primeşte teasere ce fac aluzie la o captură foto low light avansată; Avem mostre

908 ori
<b>Honor 9X primeşte teasere ce fac aluzie la o captură foto low light avansată; Avem mostre</b>Honor 9X este următorul telefon important lansat de Huawei în 2019, acestaurmând să debuteze pe 23 iulie. Am avut până acum teasere ce au făcut aluzii la capacitatea sa de gaming, dar şi o listă de specificaţii scăpată de TENAA

Honor 9X este următorul telefon important lansat de Huawei în 2019, acestaurmând să debuteze pe 23 iulie. Am avut până acum teasere ce au făcut aluzii la capacitatea sa de gaming, dar şi o listă de specificaţii scăpată de TENAA. Acum vedem câteva teasere cu privire la capacitatea de captură foto în condiţii low light.

Honor 9X

Privim cu precauţie mostrele foto, atunci când sunt realizate de către producător, pentru că ştim că uneori sunt măsluite de companii folosind DSLR-uri. Honor 9X ar trebui să debuteze cu o cameră triplă în spate şi avem 4 mostre foto realizate noaptea cu acest device. Prima este realizată pe mod Auto, dar celelalte 3 sunt făcute cu celebrul Night Mode.

Honor 9X

Acesta scoate la lumină cadrele, evidenţiază culorile pe care de obicei nu el vezi noaptea şi reduce pe cât posibil zgomotul. Umblă la expunere şi amplifică puţin culorile, ceea ce se cam observă. Îmi place luciul metalului acelui automobil şi felul în care arată asfaltul ud în poza cu bicicleta. Nu sunt deloc rele nici sursele de lumină, care nu sunt nici prea estompate, nici "umflate".

Honor 9X

Vă reamintesc că Honor 9X va avea şi o versiune Pro. Ambele vor sosi cu camere de 48 MP + 2 MP în spate, doar că modelul Pro va plusa şi cu o cameră ultra wide de 8 MP. Honor 9X va aduce un procesor Kirin 810, iar Honor 9X Pro unul Kirin 980. Cât despre camera selfie, ambii nou veniţi au mecanisme pop cu senzori de 24 MP.

Honor 9X Pro va avea un ecran Full HD+ de 6.59 inch, 8 GB RAM şi 256 GB stocare, iar Honor 9X va depăşi cu puţin 6 inch şi va oferi 6 GB RAM şi 128 GB stocare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×