Oppo U3 va sosi pe 14 ianuarie, un telefon 64 bit cu functii multimedia desavarsite

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.120 ori
<b>Oppo U3 va sosi pe 14 ianuarie, un telefon 64 bit cu functii multimedia desavarsite</b>Oppo a confirmat că va lansa oficial modelul Oppo U3, un smartphone cu procesor 64 bit pe 14 ianuarie. Confirmarea a venit împreună cu o serie de fotografii, care prezintă terminalul în tandem cu o pereche de căști care arata foarte bine. &nbsp; La...

Oppo a confirmat că va lansa oficial modelul Oppo U3, un smartphone cu procesor 64 bit pe 14 ianuarie. Confirmarea a venit împreună cu o serie de fotografii, care prezintă terminalul în tandem cu o pereche de căști care arata foarte bine.

La bordul acestui handset se afla un procesor 64 bit MediaTek MT6752, iar Oppo U3 a primit recent aprobarea autorității TENAA. Se zvonea că acest telefon va sosi cu zoom optic de 4x, dar nu putem garanta că această funcție va fi prezenta pe noul terminal. Ce știm e că el vine cu o cameră de 13 megapixeli și o cameră frontală cu blitz LED.

Oppo U3 va sosi pe 14 ianuarie, un telefon 64 bit cu functii multimedia desavarsite

Oppo U3 este un telefon de mari dimensiuni, cu diagonală de 5.9 inch și rezoluție Full HD, iar designul sau e atractiv, cu un model cu romburi în partea din spate. Handsetul pare și foarte subțire și are un mic sant în părțile sale laterale. Acesta va fi și un music phone reușit, cu amplificare audio HiFi, chip audio AK4961, iar alte dotări includ LTE și 2 GB RAM.

încă nu avem detalii despre preț și lansarea la nivel internațional.

Oppo U3

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×