Oppo vizitează sediul Google, noi fotografii cu un terminal misterios apar pe web

1.076 ori
<b>Oppo vizitează sediul Google, noi fotografii cu un terminal misterios apar pe web</b>Se pare că Oppo a fost în vizită la sediul Google, dacă ne luăm după imaginea de mai jos. E vorba de o fotografie realizată cu camera unui misterios terminal al companiei chineze, iar între timp asistăm și la o scăpare de handset via @evleaks,...

Se pare că Oppo a fost în vizită la sediul Google, dacă ne luăm după imaginea de mai jos. E vorba de o fotografie realizată cu camera unui misterios terminal al companiei chineze, iar între timp asistăm și la o scăpare de handset via @evleaks, a doua imagine de mai jos.

Fotografia a fost publicată pe Twitter, iar @evleaks a scris și "Hello, Oppo" la postarea să. Teoria mea legată de această postare e una ușor dezamăgitoare: să fie Oppo gata să fie cumpărată de Motorola, având în vedere că "Hello Moto" a fost motto-ul Motorola timp de mulți ani? Revenind la terminalul din imagine el pare a fi mai degrabă un low end sau midrange, de vreme ce are margini mari ale ecranului și butoane capacitive în stil învechit.

Oppo vizitează sediul Google, noi fotografii cu un terminal misterios apar pe web

în ce privește imaginea de mai sus, se pare că echipa de oficiali Oppo a făcut o vizită la sediul Google, pentru o întâlnire cu ușile închise. Apoi, managerii au postat această fotografie realizată în curtea sediului Google afirmând că ea este făcută cu "un terminal nelansat încă". Să fie vorba despre Oppo N1? Se pare că anumiți bloggeri din echipa XDA Developers știu despre ce e vorba și vor dezvălui mai multe atunci când expiră NDA-ul pe 20 august.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×