Noi detalii despre lentilele pentru smartphone pe care Sony le va prezenta la IFA 2013

Autor:  | Publicat în:  Sony 845 ori
<b>Noi detalii despre lentilele pentru smartphone pe care Sony le va prezenta la IFA 2013</b>Cu câteva zile în urma aflam că Sony pregătește două accesorii foto pentru smartphone-uri, sub forma unor mecanisme cu lentile, senzori foto, memorii și altele. Astăzi a ajuns pe web și un manual care face lumină cu privire la acest accesorii....

Cu câteva zile în urma aflam că Sony pregătește două accesorii foto pentru smartphone-uri, sub forma unor mecanisme cu lentile, senzori foto, memorii și altele. Astăzi a ajuns pe web și un manual care face lumină cu privire la acest accesorii.

Ambele produse vor fi prezentate la IFA 2013, iar unul dintre ele este DSC-QX100, care vine cu un senzor de 20.2 megapixeli, lentilă Carl Zeiss F/1.8 cu zoom 3.6x și componente din camera Sony RX100M II. Cealaltă lentila este un model low end numit DSC-QX10, cu componente luate de la aparatul foto Sony WX1500. Acest accesoriu vine cu un senzor CMOS de 18 megapixeli și lentile F/3.5 - 3.9.

Aceste mecanisme vin cu butoane Power, microfoane și un panou pentru display, cu indicator pentru durata de viață a bateriei și unul pentru cardul microSD. Alte funcții includ un montaj pentru trepied, buton dedicat pentru shutter, butoane de zoom și jack multifuncțional. Vă imaginați telefoanele viitorului cu astfel de obiective atașate?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×