Samsung Galaxy S4 În varianta cu Snapdragon 800 și LTE-A ajunge la FCC, e o versiune internațională!

1.722 ori
<b>Samsung Galaxy S4 În varianta cu Snapdragon 800 și LTE-A ajunge la FCC, e o versiune internațională!</b>Se pare că varianta LTE-A cu procesor Snapdragon 800 a lui Samsung Galaxy S4 nu va rămâne doar în Asia, ci ar putea ajunge și pe piața internațională. și asta în ciuda faptului că tehnologia LTE-A e limitată doar la Coreea de Sud, din câte...

Se pare că varianta LTE-A cu procesor Snapdragon 800 a lui Samsung Galaxy S4 nu va rămâne doar în Asia, ci ar putea ajunge și pe piața internațională. și asta în ciuda faptului că tehnologia LTE-A e limitată doar la Coreea de Sud, din câte știu.

Samsung GT-i9506 e handsetul în cauză, lansat deja în Coreea și ajuns astăzi la FCC, prezicând lansarea internațională a terminalului. Implementarea lui Snapdragon 800 în locui lui S600 îi oferă acestui smartphone un salt de performanță de 20% până la 30%, în vreme ce GPU-ul înregistrează o creștere a performanței de 80%.

Samsung Galaxy S4 În varianta cu Snapdragon 800 și LTE-A ajunge la FCC, e o versiune internațională!

în Coreea de Sud SK Telecom e primul operator din lume care oferă servicii LTE-A, ce duc viteza de download la 150 Mbps. Sunt sigur că o lansare similară urmează și în Japonia, iar în SUA Google lucrează și cu viteze de Gbps, deci astfel de modele își pot găsi locul și în aceste țări. Pe când și la noi acest tip de conexiune? 2020?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×