Oracle da in judecata Google, pentru utilizarea lui Java in Android

1.285 ori
<b>Oracle da in judecata Google, pentru utilizarea lui Java in Android</b>Boy Genius Report ne informeaza ca gigantul software Oracle a intentat un proces celor de la Google, avand ca motiv faptul ca aceasta companie a folosit tehnologia Java in sistemul mobil de operare Android.&nbsp; &nbsp; &nbsp; Oracle afirma ca Google a...

Boy Genius Report ne informeaza ca gigantul software Oracle a intentat un proces celor de la Google, avand ca motiv faptul ca aceasta companie a folosit tehnologia Java in sistemul mobil de operare Android.

Oracle afirma ca Google a incalcat proprietatea intelectuala in ce priveste tehnologia Java, desi gigantul motoarelor de cautare era la curent cu portofoliul de patente Sun. Intre timp, aflam si raspunsul creatorului lui Android, care isi declara dezamagirea in legatura cu procesul intentat recent, care ar afecta nu doar compania americana ci si comunitatea open source Java.

USA Today afirma ca Oracle incearca nu atat sa obtina beneficii materiale din acest proces, cat o taxa de licentiere pentru produsul sau, pe care Google ar trebui sa o plateasca de acum incolo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×