Orange își dezvăluie planurile de viitor în domenii precum AI, 5G și Cybersecuritate; Iată detalii sosite din cadrul evenimentului organizat în Paris

609 ori
<b>Orange își dezvăluie planurile de viitor în domenii precum AI, 5G și Cybersecuritate; Iată detalii sosite din cadrul evenimentului organizat în Paris</b>După cum ați observat în aceste zile pe pagina noastră de Facebook, avem un trimis special în Paris și anume pe colegul Alex care a participat în această dimineață la conferința Orange Show Hello acolo unde au fost prezentate cele mai

După cum ați observat în aceste zile pe pagina noastră de Facebook, avem un trimis special în Paris și anume pe colegul Alex care a participat în această dimineață la conferința Orange Show Hello în cadrul căreia au fost prezentate cele mai proaspete inovații și unde s-a vorbit și despre 5G. Un articol detaliat despre eveniment și despre nou standard de conectivitate vine mâine, iar între timp aveți ocazia să aflați ce s-a întâmplat la modul general în Paris!

Orange

Nimeni altul decât Stéphane Richard, CEO și chairman Orange Group a fost gazda evenimentului ce a adunat la fața locului mai bine de 1000 invitați din domeniul business, tech, dar și din rândul jurnaliștilor. A fost a 6-a ediție Orange Show Hello unde compania a pus accentul pe inovații simple și utile menite să fie accesibile asupra unui număr cât mai mare de persoane. 

Orange

Printre noutăți am avut și difuzorul smart Djingo prin care se vor putea realiza apeluri hands-free de acasă, dar și interacționa cu Orange TV sau controla celelalte servicii conectate atunci când debutează comercial anul viitor. În primăvara lui 2019 va debuta și serviciul "Connected Home" ce va permite controlul dispozitivelor conectate de la distanță, precum becuri smart, prize inteligente și altele.

Orange

Și standardul de conectivitate 5G a avut un moment dedicat în cadrul conferinței Orange de astăzi, operatorul dezvăluind că pe seama acestuia se va crea o rețea mai puternică, mai rapidă, și totodată mai inteligentă. Vitezele de acces cresc de 10 ori comparativ cu 4G și vor fi aplicații în numeroase domenii printre care și VR sau AR. 

5G-ul va fi o rețea pentru conectarea dispozitvelor IoT precum roboți, mașinării sau vehicule autonome. Implementarea sa va avea loc din 2019 în 17 orașe europene, urmând ca lansarea comercială să aibă loc în 2020 în situația în care vor fi suficiente smartphone-uri 5G pe piață. Nu în ultimul rând s-a vorbit și despre cybersecuritate și despre modul prin care operatorul ține datele clienților în siguranță.

Revenim cu un articol detaliat mâine și aflăm când va sosi 5G-ul și în România!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×