Google Photos oferă stocare video nelimitată, dar există și câteva condiții

1.058 ori
<b>Google Photos oferă stocare video nelimitată, dar există și câteva condiții</b>De câțiva ani Google oferă stocare foto nelimitată pentru cei care cumpără telefoane Google Pixel, iar acum aflăm că puteți stoca și clipuri video, tot nelimitat. Sunt totuși ceva condiții, printre care se numără faptul că acele clipuri sunt comprimate

De câțiva ani Google oferă stocare foto nelimitată pentru cei care cumpără telefoane Google Pixel, iar acum aflăm că puteți stoca și clipuri video, tot nelimitat. Sunt totuși ceva condiții, printre care se numără faptul că acele clipuri sunt comprimate și se stochează în Google Photos via Google Drive. Ei bine anumite formaturi video vor conta acum spre spațiul ocupat în Google Drive, în loc să fie totul chiar gratis și nelimitat.

Schimbările de politică sunt ca răspuns pentru cei care au trișat și au încălcat regulile, pentru a obține stocare gratuită pentru non foto și non video. Google are și o pagină oficială de suport care clarifică tot conceptul de "nelimitat". Până acum orice fișier video pe care îl urcați în Google Photos de pe telefon era comprimat automat de Google și nu se punea la socoteală ca spațiu luat din Google Drive.

Acum se schimbă asta și se pune la socoteală, dar doar pentru anumite tipuri de fișiere. Politica a intrat în acțiune pe 6 decembrie. Formaturile suportate sunt următoarele: mpg, .mod, .mmv, .tod, .wmv, .asf, .avi, .divx, .mov, .m4v, .3gp, .3g2, .mp4, .m2t, .m2ts, .mts și .mkv.

Sunt și excepții, precum lipsa fișierelor RAW video. Trișorii apăruți în ultima vreme puteau deghiza un DVD rip într-un tip de fișier video atipic pentru a îl urca pe Google Photos și să beneficieze de stocarea nelimitată.  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×