Orange lanseaza primul serviciu de telefonie HD in Moldova

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.395 ori
<b>Orange lanseaza primul serviciu de telefonie HD in Moldova</b>Orange Moldova a anuntat astazi lansarea primului serviciu de telefonie HD din lume in tara de peste Prut. Serviciul va oferi clientilor o calitate audio deosebita a convorbirilor si aflam in mod surprinzator ca este prima oara, din anii '90 si pana azi...

Orange Moldova a anuntat astazi lansarea primului serviciu de telefonie HD din lume in tara de peste Prut. Serviciul va oferi clientilor o calitate audio deosebita a convorbirilor si aflam in mod surprinzator ca este prima oara, din anii '90 si pana azi cand tehnologiile voce cunosc o astfel de evolutie.

Acesta este al doilea pas in strategia de lansare a serviciilor HD propusa de Orange, asta dupa ce operatorul oferise deja suport pentru apeluri VoIP high definition din 2006. Peste 500.000 de terminale Livephone au fost deja vandute in Franta, ca urmare a acestui program, care se va extinde si in alte tari.

Primul telefon mobil cu suport pentru servicii voce HD va fi lansat in curand de Orange Moldova si este modelul Nokia 6720c. Handsetul integreaza noua tehnologie WM-AMR, care va deveni in viitor noul standard al serviciilor de telecomunicatii mobile. Clientii Orange Moldova care folosesc telefonul vor beneficia de o calitate audio exceptionala si o posibilitate unica de a transmite emotiile prin intermediul tehnologiei.

Zgomotul de fond este de asemenea filtrat, pentru a crea o senzatie de proximitate intre vorbitori. Handseturile si serviciile de telefonie HD vor fi lanaste de Orange in toata Europa, ele debutand si in Marea Britanie si Belgia in 2010.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×