Orange Money lansează carduri de debit Visa, noi moduri de plată contactless pe bază de telefon şi ceas inteligent

776 ori
<b>Orange Money lansează carduri de debit Visa, noi moduri de plată contactless pe bază de telefon şi ceas inteligent</b>Orange Money, unul dintre serviciile Orange cu cea mai rapidă creştere în ultimii ani primeşte noi oferte în această săptămână. Aflăm că Orange a lansat noi carduri de debit Visa şi modalităţi de plată contactless, cu telefonul sau

Orange Money, unul dintre serviciile Orange cu cea mai rapidă creştere în ultimii ani primeşte noi oferte în această săptămână. Aflăm că Orange a lansat noi carduri de debit Visa şi modalităţi de plată contactless, cu telefonul sau cu ceasul inteligent. Acum oferă şi posibilitatea de plată cu telefonul prin tehnologia NFC, dar şi cu ceasul inteligent Fitbit sau Garmin compatibil NFC prin înrolarea cardului în aplicațiile Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay.

Orange Pay

Veţi putea solicita direct din contul vostru Orange Money cardul de debit cel nou, folosind aplicaţia Orange Money. Sau puteţi face asta fizic în unul dintre cele 630 de magazine Orange din ţară. Orange Money este un serviciu promovat ca alternativă la serviciile bancare tradiţionale. Are interfaţă intuitivă şi permite realizarea de tranzacţii specifice unui cont bancar.

Puteţi plăti facturi la utilităţi, transfera bani instantaneu folosind numărul de telefon şi/sau IBAN-ul, încarca cartele Orange şi alimenta conturile. Clienţii interesaţi de noul card pot alege între cardul de debit Visa Classic sau cardul de debit Visa Platinum, ambele cu utilizare naţională, sau internaţională.

Cel Classic este primul astfel de card cu design vertical din România. Cine alege cardul Visa Platinum primeşte gratuit acces la asigurare medicală sau pentru pierderea bagajelor la călătoriile din străinătate, plus acces gratuit şi nelimitat pentru client şi un invitat în lounge-ul Business din aeroporturile Bucureşti, Timişoara şi Cluj. Există şi servicii concierge 24/7 pentru recomandări şi rezervări din turism, evenimente sau hobby-uri.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×