Orange oferă reduceri de până la 100% cu ocazia Black Friday

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.697 ori
<b>Orange oferă reduceri de până la 100% cu ocazia Black Friday</b>Astăzi, după debutul evenimentului Black Friday, se pare că și cei de la Orange s-au alăturat comercianților care desfășoară acest program de discount-uri. Orange a decis ca Black Friday să țină o săptămână, perioadă în care vom...

Astăzi, după debutul evenimentului Black Friday, se pare că și cei de la Orange s-au alăturat comercianților care desfășoară acest program de discount-uri. Orange a decis ca Black Friday să țină o săptămână, perioadă în care vom beneficia de reduceri de până la 100%.

Aceste reduceri vor fi disponibile pentru telefoane, tablete, accesorii sau gadget-uri. Printre ofertele de astăzi se numără: iPhone 5c, ce ajunge la un preț de pornire de 99 EUR, după o reducere de 50%, și Samsung Galaxy S4 cu o reducere de 65%, având un preț de pornire de 50 EUR.

Orange oferă reduceri de până la 100% cu ocazia Black Friday

Pe partea de tablete avem în ofertă tableta Wi-Fi Prestigio care beneficiază de o reducere de 20% și poate fi achiționată începând cu 99 EUR și tableta iPad Mini, ce are un discount de 165 EUR, ajungând la un preț de pornire de 49 EUR. De asemenea, în ofertă se mai regăsesc și device-uri ca rama foto Sony de 7 inch la prețul de 29 EUR și camera foto Canon A2300, ce costă acum 39 EUR. Mai multe detalii despre ofertă puteți găsi pe Orange.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×