Sacrilegiu pentru Apple: un dezvoltator portează o parte din iOS pe hardware non Apple

1.138 ori
<b>Sacrilegiu pentru Apple: un dezvoltator portează o parte din iOS pe hardware non Apple</b>Am văzut un Nokia N9 rulând Android, cam orice device Android rulând variante de Linux și Windows Phone portat pe un HTC HD2, dar cu iOS nu prea s-a jucat nimeni până acum. Ei bine, dezvoltatorul Winocm a reușit să porteze elemente centrale din...

Am văzut un Nokia N9 rulând Android, cam orice device Android rulând variante de Linux și Windows Phone portat pe un HTC HD2, dar cu iOS nu prea s-a jucat nimeni până acum. Ei bine, dezvoltatorul Winocma reușit să porteze elemente centrale din platformă mobilă Apple pe terminale non Apple.

Acest "core" e cunoscut drept kernel XNU și e practic punctul de pornire pentru OS X si iOS, pe care Apple l-a dezvoltat cu aproximativ 10 ani în urmă. Sistemul de bază din spatele iOS a rulat cu succes pe un Nokia N900, după cum se vede și în imagine. Rețineți totuși că nu se aplică aici interfața iOS sau elemente de interfață din OS X, iar acesta nu e un sistem de operare funcțional.

Suntem tare departe de momentul în care Apple își va licenția platforma către alți producători hardware și atunci când va veni acel moment vom știi cu toții că Apple e gata. Pe hârtie iOS poate rula pe terminale non Apple, evident, dar munca dezvoltatorilor ar fi prea mare și ar putea fi penalizată de firmă din Cupertino la final.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×