Orange pregateste un telefon Android cu pret redus, sub numele Project JAL

Autor:  | Publicat în:  Orange 2.201 ori
<b>Orange pregateste un telefon Android cu pret redus, sub numele Project JAL</b>Desi vine cu un nume destul de neinspirat, aflam ca Orange ar pregati un handset ce ruleaza Android si va sosi la un pret foarte redus. Numele initiativei este deocamdata Project JAL, dar ne asteptam la un branding oficial mai prietenos. &nbsp; &nbsp;...

Desi vine cu un nume destul de neinspirat, aflam ca Orange ar pregati un handset ce ruleaza Android si va sosi la un pret foarte redus. Numele initiativei este deocamdata Project JAL, dar ne asteptam la un branding oficial mai prietenos.

Terminalul va rula Android 2.1/Eclair si va fi dotat cu un display OLED touch de 3.5 inchi, o camera de 3 megapixeli si va costa undeva intre 100 si 150 de lire sterline. Sursa celor de la TechRadar, site-ul care a propagat informatia, afirma ca Project JAL va fi echivalentul in varianta Orange al lui T-Mobile Pulse Mini si Vodafone 845.

Orange a mai anuntat ca va lansa modele Android si in urmatoarele luni si ca va oferi si alte detalii aproape de momentul debutului acestora. Va reamintim ca in aprilie, operatorul a anuntat modelul Orange Boston, disponibil doar in Spania si iata ca acum acest nou tip de branding se extinde.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×