Profiturile HTC cresc cu 33%, veniturile cu 58% fata de anul trecut

Autor:  | Publicat în:  Financiare 1.073 ori
<b>Profiturile HTC cresc cu 33%, veniturile cu 58% fata de anul trecut</b>Celebra publicatie Wall Street Journal ne informeaza ca producatorul taiwanez de telefoane HTC inregistreaza o crestere cu 33% a profitului net in trimestrul 2 ala cestui an, semn al performantelor sale pe piata smartphone-urilor. Printre datele publicate...

Celebra publicatie Wall Street Journal ne informeaza ca producatorul taiwanez de telefoane HTC inregistreaza o crestere cu 33% a profitului net in trimestrul 2 ala cestui an, semn al performantelor sale pe piata smartphone-urilor.

Printre datele publicate de WSJ in legatura cu faimosul producator de terminale high end se numara si suma de 268 de milioane de dolari (profit neimpozitat) pentru acelasi trimestru 2 al lui 2010. De asemenea, HTC a castigat 0.37 dolari per actiune iar veniturile i-au crescut cu 58%, depasind estimarile de 50% ale specialistilor, lansate in aprilie.

Bonnie Chang, analist al Yuant Securities estimeaza ca HTC va livra peste 20 de milioane de handseturi in acest an, in comparatie cu cele 12 milioane vandute in 2009. Pentru acest succes trebuie doar sa ne raportam la modele de succes pretum HTC EVO 4G, care a vandut sute de mii de unitati in primul sau weekend pe piata.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×