Orange prezinta noul iPhone 3GS si ofertele sale

2.088 ori
<b>Orange prezinta noul iPhone 3GS si ofertele sale</b>Orange Romania a anuntat in sfarsit abonamentele si optiunile cu care va sosi mult-asteptatul iPhone 3GS, care se va lansa vineri, pe 31 iulie. Intre timp, incepand de miercuri, 29 iulie, puteti comanda unul dintre cele 100 de iPhone-uri noi prin...

Orange Romania a anuntat in sfarsit abonamentele si optiunile cu care va sosi mult-asteptatul iPhone 3GS, care se va lansa vineri, pe 31 iulie. Intre timp, incepand de miercuri, 29 iulie, puteti comanda unul dintre cele 100 de iPhone-uri noi prin intermediul magazinului online. Se pare ca estimarile noastre, facute in comparatie cu ofertele din Ungaria prin T-Mobile nu au fost chiar gresite.

Noul terminal produs de Apple va fi disponibil cu 3 tipuri de abonament, iPhone 19, iPhone 39 si iPhone 59, iar cel mai scazut pret al terminalului va fi de 199 de euro (TVA inclus). Iata cum arata oferta, daca optati pentru un 3GS cu abonament:

Oferta Orange Romania - Abonamente iPhone 3G S

Daca sunteti deja clienti Orange, puteti achizitiona  handsetul la preturi speciale, in cadrul programului Orange Thank You, in functie de abonamentele pe care le aveti. Iata si ofertele Orange Thank You.

Oferta Orange Romania - Abonamente iPhone 3G S

Mai  multe detalii despre oferta iPhone 3GS aflati aici si va reamintim ca staff-ul Mobilissimo va fi prezent vineri, 31 iulie la evenimentul de lansare a noului iPhone, pentru a face live blogging si a va oferi detalii si impresii la cald din Orange Concept Store.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×