10 motive pentru a NU cumpara un smartphone

3.352 ori
<b>10 motive pentru a NU cumpara un smartphone</b>Cei de la dialaphone.co.uk au avut o revelatie si anume aceea ca in vreme&nbsp; de criza publicul nu prea se da in vant dupa smartphone-uri, gasind si 10 motive pentru care unii prefera pur si simplu terminalul la care "doar poti vorbi si trimite mesaje"....

Cei de la dialaphone.co.uk au avut o revelatie si anume aceea ca in vreme  de criza publicul nu prea se da in vant dupa smartphone-uri, gasind si 10 motive pentru care unii prefera pur si simplu terminalul la care "doar poti vorbi si trimite mesaje".

In primul rand, dialaphone mentioneaza costul smartphone-urilor, aceste modele fiind destul de scumpe, mai ales pentru posibilul viitor somer afectat de criza. Cum sa justifice acesta cumpararea unui BlackBerry Storm sau a unui iPhone, chiar si cu abonament?  Aceasta problema ne duce la motivul numarul 2 pentru care nu am opta pentru un smartphone: costul serviciilor lunare.

De obicei, telefoanele performante vin cu abonamente pe masura, ce includ servicii voce, text si date, care va pot face o gaura serioasa in portofel, mai ales cele tip date. Macar un low end pastreaza costurile reduse... Apoi vine vorba de fidelitatea unui client catre operator sau asa-zisa "lene" de a trece la alta companie, motiv pentru care multi americani ezita sa cumpere handseturi Android, disponibile prin T-Mobile, spre exemplu.

Oricat de ciudat ar parea si acest motiv unii asteapta sa vada cum evolueaza smartphone-urile, stiind ca e posibil ca terminalul cumparat azi sa fie demodat la iarna. Acest lucru este cat se poate de adevarat, mai ales daca ne uitam la HTC si planurile lor  marete pentru urmatorii ani. In plus, unii utilizatori adora simplitatea si au nevoie de telefon mobil doar pentru a fi in contact cu cei dragi, aceasta trasatura aplicandu-se in special publicului matur, de peste 40 de ani.

Apoi, apare si problema sociala, cea a izolarii oamenilor, din cauza comunicarii exagerate... In vreme ce toti stam pe Facebook si Yahoo Messenger pe smartphone-uri, uitam sa COMUNICAM fata in fata si ignoram evenimentele din jurul nostru. Cu un low end la ureche, viata e mai palpabila, nu-i asa? Oricat de amuzanta ar parea aceasta explicatie, exista si persoane care pur si simplu asteapta sa li se termine abonamentul la un anumit operator, pentru a-si cumpara un smartphone, deci inca un motiv pentru a evita aceste handseturi, cel putin deocamdata.

In cele din urma, unii pot ceda in fata zvonurilor si reputatiei proaste a unui telefon, astfel ca daca se vorbeste prea mult despre defectele de calitate audio ale unui iPhone, vor fi destui care sa le creada si sa evite acest telefon. Acest motiv poate fi asociat cu cel al  necunoasterii, fiindca nu suntem cu totii experti in ale smartphone-urilor si unii aleg sa le evite, pentru ca pur si simplu nu se pricep si nu vor sa faca o alegere proasta.

Ultimul motiv pe lista celor de la dialaphone este cel sincer: exista si oameni multumiti de telefonul lor actual si care pur si simplu nu simt nevoia utilizarii unui smartphone. Anumiti utilizatori traiesc vieti simple si nu au nevoie de "productivitate din mers". V-a scazut dorinta de cumparare a unui smartphone sau veti astepta in continuare noul iPhone 3GS/ HTC Hero?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×